Om mig selv

Jeg er født og opvokset i Rudkøbing og har siden min tidlige barndom tegnet og malet. Senere flyttede jeg til Fyn, hvor jeg blev lærer og bl.a. underviste  i billedkunst og håndarbejde. Siden 2013 har jeg malet i Fyns Kunstskole, hvor jeg på det seneste også får tegneundervisning.

Jeg maler ofte i temaer og har således malet elefanter, giraffer, nomader, afghanske piger, landskaber, calla liljer, sommerfugle, svampe, rødløg og fugle. Inspirationen kommer, når jeg færdes i naturen eller ser billeder i blade og på internettet.

Oliemaling er mit foretrukne materiale, og jeg holder af den langsomme proces, som oliemaleriet kræver, og det sker ofte, at mine figurative oliemalerier får et abstrakt udtryk. På det seneste har jeg også malet abstrakte billeder i olie.

Mine akrylmalerier er som oftest nonfigurative, og jeg benytter mig af, at akrylmaling har andre egenskaber og derfor giver andre muligheder end oliemaling. Motiver, komposition, maleteknikker og farvesammensætninger er i konstant udvikling og fører mig nye steder hen i mit maleri.

Jeg udstiller i virksomheder og kunstforeninger tre til fire gange om året.